Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hypnoterapi er bruk av hypnose i behandling. Det er en vitenskapelig metode brukt innen medisin, kirurgi, anestesi, psykiatri, barnesykdommer og psykologi. klinisk Hypnose er en behandlingstilnærming hvor en kan påvirke det ubevisste på en terapeutisk måte. Ved hjelp av ulike teknikker ledes du inn i transe, en tilstand der du er mere konsentrert, fokusert og oppmerksom, du er ikke våken, men sover heller ikke. Der er du mer mottagelig for instruksjon og forslag , dvs suggesjoner. Nøkkelen til endring ligger i underbevisstheten, derfor kan hypnose være en effektiv måte å skape endring der en selv har et ønske om det.

Hvem kan vi hjelpe og hva kan vi hjelpe deg med?  

Hypnose har antagelig vært i bruk i årtusener i store deler av verden. I moderne tid er hypnose brukt som behandling av uvaner (for eksempel tobakk og snusavhengighet, søt sug og neglebiting), kvalme, søvnproblemer, overvekt og kroniske smerter. Hypnose kan også brukes for å oppnå personlig vekst og som mental trening innen idrett og kan gi mulighet til å optimalisere eget potensiale.

Hypnose kan brukes til behandling av sengevæting, ettervirkninger av traumer og belastninger, angsttilstander, sosial fobi, prestasjonsangst, mareritt og prosedyreangst.

Hypnose brukes ofte i tillegg til annen behandling. Vi har alltid en innledende samtale og kartlegging av plager, behov og relevant behandling.

Hvem kan vi ikke hjelpe?

Du må være ferdig undersøkt hos legen din ved symptomer eller plager som kan skyldes kroppslig sykdom. Det kan være du skal ha helt annen behandling enn hypnose.

Dersom du har en psykisk lidelse med realitetsbrist eller personlighetsforankret lidelse skal du ikke behandles med hypnose.

Du som ikke ønsker hypnose selv om andre vil du skal få behandling, skal ikke behandles.

Trygghet og tillitt

Vi tilstreber at du som oppsøker oss kjenner trygghet og tillit. Vi tar vare på våre pasienter og klienter med taushetsplikt, trygg oppbevaring av informasjon og diskresjon. Vi har god fagkunnskap og dømmekraft. Du blir møtt med respekt, får god informasjon om behandlingen og du kan når som helst avbryte den.  

Share on Facebook

Logg inn