Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hypnose, hypnoterapi, terapi og kurs  på Sørlandet, Arendal, Tvedestrand, Froland, Grimstad.


Hypnoterapi

Hypnoterapi

Er en form for terapi som bruker positive forslag til å endre underbevisste tanker, følelser og handlingsmønstre. Bruk av hypnose får det bevisste sinnet til å slappe av, mens det stimulerer underbevisstheten gjennom terapi. 

Les mer ...

Samtaleterapi

Samtaleterapi

Som terapeut mener jeg at du har en medfødt evne til å forstå deg selv og dine erfaringer. Min rolle er å hjelpe deg til å se sammenhenger, og støtte deg i å nå dine mål.   

Selvutviklingsundervisning

Selvutviklingsundervisning

Jeg kan f.eks hjelpe og lære deg hvordan du selv kan bli røyk/snusfri og hvordan du kan redusere vekten din. Her tilbys undervisning, selvhypnose og  terapi. 

 

Tankefeltterapi / TFT

Tankefeltterapi / TFT

Tankefeltterapi er en behandling som sammensatt av ulike elementer med kognitiv tilnærming og tapping/banking på definerte punkter. Det er en dokumentert behandlingsform for blant annet ulike typer angst og ved posttraumatiske plager. Metoden har vist seg å være effektiv til å dempe eller fjerne uønskede, irrasjonelle og plagsomme følelser og spenninger. 

Les mer ...

 

 

Share on Facebook

Logg inn